<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Texel Actueel

Gedichten die smeken om muziek

  Aankondiging

Al bijna dertig jaar heeft het kleine Den Hoorn een eigen theater, De Toegift@Klif 12, waar wekelijks landelijk bekende cabaretiers, muzikanten en andere artiesten optreden. Ook zijn er geregeld speciale voorstellingen in combinatie met een diner, verzorgd door de medewerkers zelf.

Een gezelschap dat zich De Heren rond Rawie noemt en bestaat uit Mattijs Verhallen, Bas Marée en Ludo van der Winkel speelt donderdag 3 augustus de voorstelling Dit Alles. "Soms stuit je op gedichten die smeken om muziek", vertellen ze. Zelf hadden ze deze bijzondere ervaring tijdens het lezen van het werk van Jean Pierre Rawie. Daarbij konden ze maar één ding concluderen: "Dit is niet zomaar poëzie, dit is zuivere blues."

In Dit Alles zullen de weergaloze gedichten met rammelende toetsen en jankende snaren worden voorgedragen als nooit tevoren: "Als door een wolf die huilt naar de volle maan, aan de oever van de Mississippi." De voorstelling begint om 20.30 uur.

Van eigen makelij is theaterdiner Kleur op zaterdag 29 juli. Op deze even smaakvolle als kleurrijke avond heb je als gast de keuze uit een 3- of 4-gangenmenu, terwijl je tussen de gangen door kostelijk vermaakt wordt. Dit gebeurt door de medewerkers van De Toegift@Klif 12, die niet alleen goed kunnen koken of bedienen, maar zich ook op een podium als een vis in het water voelen. Of het nu een hilarische conference is, een mooi lied, een grappige sketch of een ontroerend stukje poëzie, het kan allemaal in deze unieke formule.

Zondag 30 juli sluit singer-songwriter Tim Tells zijn Texelse minitournee af in het Hoornder theater. Aanvang 16.00 uur.

Een bezoek aan een voorstelling of concert bij De Toegift@Klif 12 kun je bijna altijd combineren met een diner. Reserveren is in dat geval gewenst. Meer bijzonderheden vind je op www.klif12.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten