<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Texel Actueel

Finalisten AKF in Hoornder theater de Toegift @Klif12

  Aankondiging

Al bijna dertig jaar heeft het kleine Den Hoorn een eigen theater, De Toegift@Klif 12, waar wekelijks landelijk bekende cabaretiers, muzikanten en andere artiesten optreden. Ook zijn er geregeld speciale voorstellingen in combinatie met een diner, verzorgd door de medewerkers zelf.

Donderdag 27 juli is er een dubbelprogramma en geven het duo De Fransse Eijkel en Yvonne van den Eerenbeemt allebei een voorstelling van ongeveer driekwartier. De Fransse Eijkel bestaat uit Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg. Zij leerden elkaar kennen op de Frank Sanders Akademie en staan sinds twee jaar samen op de planken. In 2016 wonnen ze de publiekprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival (AKF). Dit seizoen gaan ze voor het eerst op tournee. Hun even absurdistische als muzikale en dynamische programma, dat ook De Fransse Eijkel heet, staat onder regie van Kees Prins.

 Yvonne van den Eerenbeemt was in 2014 finalist van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Zij speelde al meerdere malen op Texel, onder meer op het festival Broadway Den Hoorn. Niet alleen het publiek, ook de pers is laaiend enthousiast over haar voorstellingen. Enkele kritieken? "Een groot talent dat je bij de kladden grijpt." "Ze schmiert en overdrijft, om dan weer klein en kwetsbaar te worden, en strooit met originele taalvondsten." "Yvonne switcht moeiteloos van glasharde grappen naar gevoelige, wanhopige personages." En: "Acteerwerk van de bovenste plank." In De Toegift@Klif 12 speelt ze zowel gedeeltes uit haar debuut als volledig nieuw materiaal. De eerste voorstelling op donderdag 27 juli begint om 20.30 uur en kan eventueel worden gecombineerd met een diner vooraf.

Op zaterdag 22 en woensdag 26 juli zijn er voorstellingen van eigen makelij. Daarbij geniet je van een 3- of 4-gangenmenu, terwijl je tussen de gangen door kostelijk vermaakt wordt. Of het nu een hilarische conference is, een mooi lied, een grappige sketch of een ontroerend stukje poëzie, het kan allemaal in deze unieke formule.

Voor meer informatie: www.klif12.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten