<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
TexelTips

Pieter Verelst en zijn broer in Hoornder theater

  Aankondiging

Al bijna dertig jaar heeft het kleine Den Hoorn een eigen theater, De Toegift@Klif 12, waar wekelijks landelijk bekende cabaretiers, muzikanten en andere artiesten optreden. Ook zijn er geregeld speciale voorstellingen in combinatie met een diner, verzorgd door de medewerkers zelf.

Donderdag 20 juli speelt Pieter Verelst zijn programma Mijn broer en ik. "Eindelijk kan ik dat akkefietje met mijn broer in een ander daglicht plaatsen", zegt de cabaretier er zelf over. "Ondanks mijn povere uitkering en mijn broers lugubere aangezicht, wil ik hem graag hartelijk en gracieus in de bloemetjes zetten. Hij kan het ook niet helpen. Geen kwaad woord over mijn broer, laten we dat afspreken." De voorstelling begint om 20.30 uur en kan eventueel worden gecombineerd met een diner vooraf.

Van eigen makelij is theaterdiner Kleur, waarvoor je in de zomermaanden iedere zaterdag bij De Toegift@Klif 12 terecht kunt. Op deze even smaakvolle als kleurrijke avond heb je de keuze uit een 3- of 4-gangenmenu, terwijl je tussen de gangen door kostelijk vermaakt wordt. Of het nu een hilarische conference is, een mooi lied, een grappige sketch of een ontroerend stukje poëzie, het kan allemaal in deze unieke formule.

Voor meer informatie en reserveringen: www.klif12.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten