Afbeelding

Wie het eerst boven is?

Algemeen Texel Actief

DE COCKSDORP - Ben je op zoek naar een avontuurlijk en sportief uitje? En heb je - heel belangrijk- geen last van hoogtevrees? Dan is klimpark Klimmen EnZo een tip! 

Je vindt klimpark Klimmen EnZo op vakantiepark De Krim in De Cocksdorp. Op het klimpark staat een tien meter hoge toren met twee verdiepingen: één op vier en één op acht meter hoogte. Op het parcours kom je allerlei hindernissen tegen. Deze hindernissen bestaan uit diverse obstakels, gemaakt van palen, banden, lussen en touwen. Om het hele parcours te doorlopen heb je inzicht en doorzettingsvermogen nodig. Naast klimmen, kun je ook tokkelen, kratstapelen én vanaf acht meter hoogte een vrije val maken! Wauw, da’s heftig! Afhankelijk van hoe behendig je bent, kun je kiezen uit drie moeilijkheidsniveaus. 

De gehele activiteit neemt ongeveer twee uur in beslag, inclusief uitleg door een gecertificeerde instructeur. Uiteraard staat veiligheid hoog in het vaandel op het Klimpark Klimmen EnZo. Elke deelnemer krijgt een klimgordel, zekersetjes en een helm aangemeten. 

Iedereen van 10 jaar en ouder mag zelfstandig komen klimmen, mits je groter bent dan 1.30 meter. Kinderen onder de 10 jaar moeten ook minimaal 1.30 meter zijn en mogen alleen klimmen onder begeleiding van een volwassene.

Heb je zin in een leuk uitje én een fantastische uitdaging? Kom dan klimmen bij Klimmen EnZo. Vergeet dan niet om eerst even online te reserveren op www.klimmenenzo.nl. 

Van onze partners