Afbeelding

Paaseieren zoeken op Texel

Algemeen Eten & Drinken Texel Actief Texel Actueel

Dit weekend is het Pasen en dan is het natuurlijk tijd om op een spannende paaseierenjacht te gaan. Hier zijn vier fantastische evenementen waar je zeker aan wilt deelnemen:

1. Eierenzoeken bij De Skool

Op Eerste Paasdag organiseert de dorpscommissie van Den Burg een eierenzoektocht op het plein van De Skool (Emmalaan 47). De eerste groep zoekers wordt verwacht om 10.15 uur, met de zoektocht die om 10.30 uur begint voor kinderen tot en met groep 3, en vervolgens om 11.30 uur voor de jeugd van groepen 4 tot en met 8. Deelname is gratis, dus kom en doe mee!

2. Paaseierenjacht bij Paal 28

Ook op Eerste Paasdag worden er eieren verstopt in de prachtige duinen bij Paal 28 aan de Krimweg. De zoektocht begint om 13.00 uur en iedereen is welkom om mee te doen. Voor elke drie eieren die je vindt, krijg je een heerlijk chocolade-ei bij het paviljoen. En als je het gouden ei vindt, win je zelfs een prijs!

3. Eieren zoeken bij Natuurcentrum De Marel

Op beide Paasdagen kun je van 11.00 tot 16.00 uur naar Natuurcentrum De Marel in het prachtige natuurgebied Waalenburg komen voor een unieke eieren-zoekervaring. Niet alleen kun je helpen zoeken naar eieren, maar je kunt ook je eigen eieren beschilderen. En wie weet maak jij wel het mooiste weidevogelei na! Rondom het natuurcentrum zijn verschillende eieren verstopt - vind ze en geniet ervan! Voor de vinders van het Gouden Ei wacht een speciale verrassing, en voor de ouders is er koffie, thee, appelgebak en een chocolade-eitje.

4. Paaseieren zoeken bij Novalishoeve

Op Tweede Paasdag zijn alle kinderen tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom op de Novalishoeve bij Den Hoorn voor een gezellige paaseierenjacht. Duik de stal in of speur tussen het stro naar gekleurde eieren die overal verstopt liggen. Vind drie eieren van verschillende kleuren en lever ze in bij een medewerker van de Novalishoeve voor een smakelijke beloning van de boerderij. Dit evenement is gratis en wordt het meest gewaardeerd als je op de fiets komt.

Van onze partners