Logo texel0222.nl
Eten & Drinken

Restaurant Tip: Italiaans restaurant | Pizzeria Bella Vista

In het hartje van De Cocksdorp, in het hoge Texelse noorden, vind je Italiaans restaurant en pizzeria Bella Vista. Hier kun je niet alleen heerlijk mediterraans eten, door de traditionele inrichting waan je je er ook nog eens in "de laars van Europa".

Bella Vista is al negentien jaar in handen van Joop en Marianne de Jong. Zij hebben er een verrukkelijk sfeertje gebouwd, met mandflessen aan het plafond, klassieke Italiaanse beelden en drie aquaria met tropische vissen. Het restaurant bestaat uit twee gedeelten. Het ene is voor groepen, in het andere hebben stellen en drie- of viertallen alle privacy.

De uitgebreide kaart bevat maar liefst 57 soorten pizza. Maar ook de liefhebbers van vis, vlees en vegetarische lekkernijen komen volop aan hun trekken. Voor kinderen zijn alle gerechten in een kleiner formaat verkrijgbaar. Heb je liever patat met kip of een frikandel, dan kan dat natuurlijk ook.

Bella Vista heeft een gezellig terras, gelegen aan een gedeelte van de Kikkertstraat dat ook wel het Waterplein wordt genoemd. Vorig jaar is er een prachtige waterspeelplaats aangelegd, waar kinderen zich voor en na het eten geen moment hoeven vervelen.

Italiaans restaurant | Pizzeria Bella Vista

Kikkertstraat 30

1795 AD De Cocksdorp

Tel. 0222 316 485  /  06 54 678 422

www.bellavista-texel.nl

Meer berichten