Afbeelding

Winkel Tip: Stan & Stacy in Den Burg

Algemeen Winkelen

Of je nu een behaaglijk vest zoekt voor een strandwandeling, een leuke outfit voor een feestje, een stoer leren jack of iets aparts voor in je huis, je vindt het allemaal bij Stan & Stacy. "Zo'n ruime keuze vind je niet aan de overkant", zeggen klanten vaak.

Kleding is het belangrijkste product bij Stan & Stacy. Voor de dames bijvoorbeeld het hippe Reinders, maar ook het Bohemian merk Isla Ibiza of de vrouwelijke touch van Tramontana. Comfy kleding in zachte materialen om lekker mee op de bank te kruipen is er van Cotton Candy. Altijd makkelijk draagbaar en casual zijn Esprit en TT denim woman.

Zoek je iets aparts voor de man, dan zijn de overhemden van Colours and Sons echte eyecatchers. Ook jeans, chino's en stoere shirts zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Je maakt het setje af met een leuke printboxer, een mooie riem en een paar gekleurde sokken.

Bij Stan & Stacy vind je een uitgebreide afdeling kleding en knuffels voor baby's. Ontdek ook de mooie leren schoenen, tassen en portemonnees. Nieuw zijn de mondgeblazen windlichten van Puur Wonen, geurkaarsen van Notes en ander woonaccessoires.

Een dagje naar het strand? Met de honderd procent natuurlijke Hamam-doeken van MOCCO en een stoere zonnebril van Komono ben je er helemaal klaar voor.
 

Stan & Stacy

Weverstraat 1c, Den Burg

0222 315 708

www.stanenstacy.nl

Van onze partners