<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Texel Actueel

Vlafeest, popfolk en theaterdiner

  Aankondiging

Al bijna dertig jaar heeft het kleine Den Hoorn een eigen theater, De Toegift@Klif 12, waar wekelijks landelijk bekende cabaretiers, muzikanten en andere artiesten optreden. Ook zijn er geregeld speciale voorstellingen in combinatie met een diner, verzorgd door de medewerkers zelf.

Cabaretier Fabian Franciscus, donderdag 31 augustus in Den Hoorn met zijn programma Vlafeest, groeide op met een nuchtere Beemster boerin als moeder en een flamboyante, in Indonesië geboren vader. Hij studeerde simultaan twee verschillende studies aan de universiteit, maar woont nu aan de 'hoerenstraat' te Utrecht. Succes is een keuze, zegt hij zelf. Speciaal voor vanavond heeft Fabian opeens een mening. Hoe irrelevant, triviaal of absurd zijn mening ook moge lijken, Fabian wil deze heel graag met zijn publiek delen.


Kees Vriend zingt donderdag 14 september Nederlandstalige popfolk, soms fijnzinnig dan weer schurend en onstuimig. Verhalende liedjes in de stijl van Acda en de Munnik en De Dijk en geïnspireerd door grootheden als Daniel Lohues en Maarten van Roozendaal. In zijn voorstelling werpt hij de vraag op waar we afspreken om opnieuw verliefd te worden en het leven te vieren. Kees wordt op de piano begeleid door Bas Bons.

Van eigen makelij is theaterdiner Kleur, dat je in de zomer wekelijks (meestal op zaterdag) kunt bezoeken. Op deze even smaakvolle als kleurrijke avond heb je als gast de keuze uit een 3- of 4-gangenmenu, terwijl je tussen de gangen door kostelijk vermaakt wordt. Dit gebeurt door de medewerkers van De Toegift@Klif 12, die niet alleen goed kunnen koken of bedienen, maar zich ook op een podium als een vis in het water voelen. Of het nu een hilarische conference is, een mooi lied, een grappige sketch of een ontroerend stukje poëzie, het kan allemaal in deze unieke formule.

Zondag 27 augustus sluit de coverband Hoge Noot een Texelse minitournee af in het Hoornder theater. Zondag 3 september geldt dat voor folk- en countrymuzikant Timo de Jong. Entree gratis.

Een bezoek aan een voorstelling of concert bij De Toegift@Klif 12 kun je bijna altijd combineren met een diner. Reserveren is in dat geval gewenst. Meer bijzonderheden vind je op www.klif12.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten