<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Foto: Freya Swimwear
Winkelen

Badmode en lingerie, maar ook mannendingen bij BeachActive in De Koog

  Toerisme

Je verwacht het misschien niet, maar bijna nergens in Nederland heb je zo'n ruime keuze op badmode en lingeriegebied als in deze gezellige winkel in de Dorpsstraat. Freya en Fantasie, Beachlife, Huit en Banana Moon; eigenaren Michel en Monique Gregoire hebben op dit gebied de meest verrassende merken. Maar dat niet alleen. Juist dames met heel kleine of zeer grote maten kunnen hier prima terecht. En de expertise over pasvorm is er. "Als we een maat niet hebben, dan bestellen we het en is het er een dag later. Niet voor niets komen veel vaste gasten iedere vakantie terug".

BeachActive staat voor zon, zee, strand en het bruisende gevoel dat je krijgt van het Texelse leven. "Ons doel is om je winkelbelevenis zo leuk mogelijk te maken. We verrassen de gasten met ons assortiment, dat soms groter is dan aan 'de overkant' en uit merken bestaat die niet op elke straathoek te koop zijn. Echt funshoppen dus en in de Dorpsstraat zijn gezellige terrasjes en leuke restaurantjes bovendien in directe nabijheid."

Naast badmode en lingerie weten dames BeachActive ook goed te vinden voor het merk Morgan de toi; voor sommigen nog bekend van de glamourjurkjes voor feesten, maar inmiddels een wereldwijd merk met volledige outfits en prachtige basics. Makkelijk te combineren, fantastische pasvorm en fijne materialen. En als je toch bezig bent: ook voor stijlvolle armbandjes, slippers en sjaals, kun je er meer dan uitstekend terecht.

Mannen komen ook graag bij BeachActive. Ze vinden er sportieve kleding, o.a. van de merken Ripcurl en Oakley. Van dat laatste merk is er ook een grote collectie zonnebrillen te vinden. Michel en Monique zijn zelf 'van huis uit' ook sportief: bij Paal 17 hadden ze tot 5 jaar geleden niet alleen een strandshop, maar leerden ze je ook zeilen, surfen en kiten met hun outdoor bedrijf Zandbank. Cursussen geven ze niet meer, maar heb je een wetsuit of andere surfspullen nodig, dan is BeachActive je adres.

Michel en Monique nemen de tijd om je te adviseren. Hun motto: "we maken je vakantie op Texel leuker" en dat is geen commerciële prietpraat. De mooiste plekjes, de leukste restaurantjes, alles wat we van het eiland weten, delen we graag met de gasten. Gewoon omdat we dat leuk vinden".

BeachActive in de Dorpsstraat in De Koog is in het seizoen dagelijks open vanaf 10.00 uur en gaat pas dicht als de laatste gast is geweest.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten