<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Eten & Drinken

Pizzeria Venezia: Al meer dan 30 jaar Italiaans genieten op Texel

  Divers

Heb je zin in een lekkere Italiaanse maaltijd op Texel, dan is Pizzeria Romantica Venezia in Den Burg al ruim 30 jaar de plek waar je moet zijn. Vanaf het moment dat je binnenstapt waan je je in Italië. De geuren uit de keuken komen je tegemoet, de fraaie aankleding van het restaurant spreekt tot de verbeelding en de vriendelijke bediening maakt het af. Gezellig bij het raam zitten, romantisch in één van de nisjes of als groep aan de lange grote tafel. Het kan allemaal. Gezinnen, stelletjes en groepen. Iedereen voelt zich prettig bij Pizzeria Romantica Venezia. En heb je geen zin om de deur uit te gaan? Ze bezorgen over heel Texel!

Het restaurant in het centrum van Den Burg heeft een uitgebreide kaart en de gerechten zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Pizza's, pasta's, risotto en natuurlijk Italiaanse vlees- en visgerechten sieren het menu. Ook kinderen kunnen kiezen uit een ruim aanbod dat qua formaat op de kleintjes is aangepast. 

Wie denkt dat eten bij Romantica Venezia een dure aangelegenheid is, heeft het mis. Het restaurant staat al jaren bekend om de geweldige prijs-kwaliteit verhouding. Hoofdgerechten kosten gemiddeld €10,00 en voor- en nagerechten gemiddeld €6,00. En ondanks deze scherpe tarieven is het eten zalig. Dat blijkt ook uit de waarderingen op zowel Iens, een 8.0, en Eet.nu, een 8.7. Met deze cijfers van klanten heeft het restaurant de hoogste waardering voor de Italiaanse keuken op Texel.

Het restaurant is zo ingericht dat een romantisch diner voor twee plaats kan vinden op het zelfde moment dat een gezin met drie kinderen gezellig zit te eten. Zelfs als er een grotere groep komt eten hoeft dit niet tot overlast van de overige gasten te leiden. Mocht er een erg grote groep gereserveerd hebben, dan wordt dit altijd met de overige gasten besproken tijdens de reservering. Op deze manier kan er rekening worden gehouden met de aanvangstijd van het eten en hoeft niemand lang te wachten of zich aan anderen te storen. Bij Romantica Venezia doen ze er alles aan om het iedereen naar de zin te maken en de aandacht te geven waar ze volgens het team ook echt recht op hebben.

Tip: In plaats van één van de lekkere voorgerechten te kiezen is het ook mogelijk een tafelschaal met heerlijke antipasti en bruschetta te laten serveren. Ook voor het dessert is het mogelijk een goed gevulde schaal op tafel te zetten. Dit is een verrukkelijke manier om gezamenlijk het diner aan te vangen en af te sluiten.

Dus bent u op Texel en heeft u zin in een romantisch diner, een gezellig etentje met gezin, vrienden of familie of een maaltijd met een grotere groep, dan is Pizzeria Romantica Venezia in den Burg een uitstekende keuze. En u komt er zeker terug.

Pizzeria Romantica Venezia is gevestigd in het gezellige deel van de Kogerstraat, op circa 50 meter van de Stenenplaats, in het hart van Den Burg. Reserveren kan via 0222 312570.

De Website kunt hier vinden.

De volledige menukaart kunt u hier vinden.

Het restaurant bevindt zich hier in Den Burg.

Hier kunt u het restaurant van binnen bekijken.

Volg het restaurant hier op Facebook.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten