Afbeelding

Winkel Tip: JoJo Texel in Den Burg

Algemeen Winkelen

Op de hoek van de Stenenplaats en de Waalderstraat, midden in het centrum van Den Burg staat een prachtig monumentaal pand. Daar is al meer dan 35 jaar het familie bedrijf 'JoJo' gevestigd. Een gezellige winkel met mannenkleding, dameskleding, kinderspeelgoed en woonaccessoires van mooie kwaliteit.

Al sinds het begin kenmerkt de ongedwongen sfeer de winkel. Je voelt je er al snel thuis. Je kunt heerlijk ontspannen rondkijken en wanneer je geholpen wilt worden staat er altijd wel iemand voor je klaar om je eerlijk en goed te adviseren. Kwaliteit is leidend bij de inkoop, en dat blijkt ook uit de keuze van merken zoals Pme legend, Marc'OPolo, Sandwich en Minimum. Aangevuld met originele merken zoals La Fee Maraboutee, Japan TKY en het nieuwe frisse mannenmerk New in Town.

Duurzaamheid staat bij JoJo hoog in het vaandel en dat wordt onderstreept door de verkoop van het supermooie jeansmerk Kingsofindigo en de dames collectie van het draagbare Armed angels. Ook is veel speelgoed duurzaam (van gerecycled materiaal) of eco vriendelijk geproduceerd.

De selectie van het geweldige speelgoed van Maileg en Djeco is verassend uitgebreid en er is altijd wel een leuk cadeautje te vinden voor een verjaardag of andere feestdag. Wanneer je 's avonds langs de winkel loopt is het verlichte poppenhuis waar de hele familie Konijn, haas én muis wonen te bewonderen in de etalage.

Loop vooral eens binnen! Voor een origineel cadeautje, een grappige ansichtkaart of om jezelf te verwennen met een nieuw kledingstuk. Er is altijd een reden om te komen kijken, er is steeds iets nieuws te zien!

JoJo Texel

Stenenplaats 5, Den Burg

0222 315304

www.jojotexel.nl

Van onze partners