<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Foto: Stefan Krofft
Texel Actief

Al twee keer zwembad van het jaar

Al twee keer werd het zwembad op Vakantiepark De Krim uitgeroepen tot zwembad van het jaar. Een bijzondere gebeurtenis, al was het maar omdat meer dan 150 zwembaden in heel Nederland aan de verkiezingen meededen én omdat het nog niet eens twee jaar geleden is dat deze nieuwe aanwinst in juli van 2017 werd geopend.

Een 'attractiezwembad' noemen ze het ook wel, met allerlei spectaculaire voorzieningen. Dé topattractie is een negentig meter lange interactieve glijbaan. Voordat je naar beneden gaat, kies je met één druk op de knop zelf je thema. Disco bijvoorbeeld. Of relax of extreme.  Bij elk thema hoort een andere combinatie van licht- en geluidseffecten. Leuk is ook dat je snelheid op een scorebord wordt bijgehouden.

Voor de jongsten is er een peuterbad en een interactieve waterspeeltuin, uitgerust met een geluidsmodule, die ervoor zorgt ervoor dat kinderen kunnen spelen met typisch Texelse geluiden, bijvoorbeeld van een meeuw, schaap of zeehond. Uiteraard kun je er ook 'gewoon' baantjes trekken. En er is een buitenbad, met een ligweide. Bijzonder zijn de moderne technieken om zo duurzaam mogelijk warmte en energie op te wekken. Bovendien is het zwembad van De Krim chloorarm.

Het bad is ook toegankelijk voor wie niet op De Krim logeert. Zwembadkaartjes zijn alleen online verkrijgbaar. Meer bijzonderheden vind je op www.krim.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten