Afbeelding

Jan Smit en band live op Texel

Algemeen Texel Actueel

DE COCKSDORP - Jan Smit komt zaterdag 26 november naar Texel. De beroemde Volendamse zanger en zijn band geven een eenmalig optreden in de Evenementenhal Texel.

Ondanks het feit dat hij nog relatief jong is, heeft Jan Smit al een indrukwekkende carrière achter de rug. Al op twaalfjarige leeftijd had de vrolijke Volendammer zijn eerste nummer 1-hit te pakken en sindsdien is hij eigenlijk nooit meer uit de spotlights geweest. Door de jaren heen scoorde Jan Smit vele grote hits zoals ‘Vrienden voor het leven’, ‘Leef nu het nog kan’, ‘Als de morgen is gekomen’, ‘Cupido’, ‘Laura’ en ‘Tuintje in mijn hart’. Het is voor Jan Smit en zijn band de eerste keer dat ze op Texel optreden en alleen daarom al belooft het een onvergetelijk optreden te worden. En het mooie is; jij kunt bij dit supergezellige meezingoptreden zijn! 

De  vele talenten van Jan Smit 
Als entertainer is Jan Smit een multi-talent. Samen met Gerard Joling,René Froger en Jeroen van de Boom maakt Jan Smit sinds 2018 deel uit van supergroep de Toppers. Naast zijn indrukwekkende zangcarrière is hij al jarenlang ook presentator van meerdere massaal bekeken televisieprogramma’s. Zo presenteert hij onder meer de tv-hit ‘Beste Zangers’ en was hij mede-presentator van het Eurovisie Songfestival toen dat wereldwijd bekeken evenement in Nederland plaatsvond. Verder was Jan Smit als acteur te zien in verschillende Nederlandse films. Ook is hij sinds 2022 voorzitter van FC Volendam dat dit seizoen in de eredivisie voetbal speelt.

Het betreft een staconcert. Ben je rolstoelafhankelijk neem dan even contact op via events@krim.nl of bel 0222-390118. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.krim.nl.

Van onze partners