Afbeelding

Film kijken ‘Op sien Tessels’

Algemeen TexelTips

OUDESCHILD - Lekker luieren op een gespreid bedje terwijl u geniet van ‘Texel the movie’? Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar in de zaal van de Texeler Bedbios zit u niet op een bioscoopstoel, maar neemt u plaats op één van de zeer comfortabele bedden.

De eerste én enige bedbioscoop van Nederland staat in Oudeschild op Texel. Zak lekker onderuit op één van de heerlijke zachten bedden in de bioscoopzaal en geniet van ‘Texel the movie’. 

Deze film van een klein uur neemt u mee op een reis langs een aantal typische Texelse highlights. Zo leert van alles over het eiland, de gevarieerde Texelse natuur en de bijzondere planten en dieren die hier leven. En u komt meer te weten over de beroemdste inwoners van het eiland, ‘de Texelaars’ oftewel de Texelse schapen. U ziet hoe schaapscheerders te werk gaan en hoe de ongeschoren wol vervolgens in wordt verwerkt tot hoogwaardige dekbedden, kussens en matrassen.

Want inderdaad, de matras waarop u naar de film ligt te kijken is ook gemaakt met wol van Texelse schapen. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze Texeler bedbioscoop? Kom gerust langs, zoek een mooie plekje in onze bedbioscoopzaal en geniet van de film. De toegang is gratis. 

De Texeler Bedbios is van maandag t/m vrijdag te bezoeken. De film wordt ieder uur getoond tussen 9.30 en 12.30 uur en 13.30 en 16.30 uur. Adres is IJsdijk 7 (ingang aan de Vang), 1792 CB in Oudeschild.

Van onze partners