De Andersons
De Andersons Foto: Linde Dorenbos

Huiskamerfestival in Den Hoorn

Algemeen

Eindelijk zijn de planken weer gevuld! Op 3, 4 en 5 juni wordt de kleinkunst gevierd tijdens Broadway 2022 Den Hoorn. In totaal vinden er ruim honderd optredens voor jong en oud plaats in 27 speciaal daarvoor tot theaters omgebouwde huiskamers, schuren, garages en werkplaatsen. Elke avond zijn er optredens van ongeveer een half uur om 19.30, 20.30, 21.30 en 22.30 uur. 

Kindervoorstellingen  
Tijdens het huiskamerfestival beklimmen zowel gevestigde namen als nieuw aanstormend talent het podium. Nieuw tijdens deze editie van het Broadway Den Hoorn zijn de kindervoorstellingen Zo zijn er zaterdag- en zondagmiddag om 15.00 uur speciale kindervoorstellingen door de Hermannen in de kantine van ZDH. De Hermannen hebben de oplossing voor het probleem van afval in de wereld, ze hebben de recyclemachine uitgevonden. Je gooit je troep erin en de mooiste, nieuwe spullen komen eruit. Van een leeg eierdoosje, drie bananen en een oude paperclip maken zij zonder problemen een nieuw skateboard!

Late night show
Ook nieuw is speciale, extra late voorstelling. Zondagavond brengen Mattijs Verhallen en Hans Lebbis hun ‘late night show’ om 23.30 uur. Deze voorstelling van ruim een uur wordt gehouden in de nieuwe schuur op Klif 33. De twee cabaretiers brengen hun show in een ‘rokerige’ kroegsfeer van veel whiskey en ongeremd plezier.

Kaartverkoop gestart
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.broadwaytexel.nl.
(Foto: Linde Dorenbos)

Van onze partners