<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Texel Actueel

Uitgebreid programma theater De Toegift

Al bijna dertig jaar heeft het kleine Den Hoorn een eigen theater, De Toegift@Klif 12, waar wekelijks landelijk bekende cabaretiers, muzikanten en andere artiesten optreden. Ook zijn er geregeld speciale voorstellingen in combinatie met een diner, verzorgd door de medewerkers zelf.

Silvester Zwaneveld speelt zaterdag 16 december zijn programma Een kleine geschiedenis van alles. "Met Silvester word je lachend slimmer", zegt hij zelf over deze avond vol humoristische wetenschap. Daarin komt van alles langs: van sterrenstelsels tot atomen en van Kelvin tot Einstein.

Op zondag 31 december, verzorgt Arie Vuyk de oudejaarsconference Vooruit, we gaan terug. "Sneller dan trendwatchers, betrouwbaarder dan de Enkhuizer Almanak en hipper dan opiniemakers maakt Arie samen met zijn kijkers de balans op, hij telt de voorraad en zorgt ervoor dat je het oude jaar weglacht."

Vaste prik in het Hoornder theater is het Amsterdams Kleinkunstfestival, dat in iets gewijzigde vorm terugkeert. De eerste schiftingen zijn al geweest, de groep kandidaten is teruggebracht tot zes deelnemers. Op zowel vrijdag 26 als zaterdag 27 januari treden er drie op in het Hoornder theater. Het publiek kiest per avond een favoriet. De deelnemers werken overdag met een professionele regisseur aan hun programma. Wellicht zie je de resultaten 's avonds al terug in hun voorstelling.


Debby Petter speelt zondag 4 februari haar programma In mijn hoofd. Daarin vertelt ze over haar man. Hij liegt en doet dat niet zachtzinnig. Zijn halve leven is verzonnen. Misschien zelfs wel meer dan de helft. Het gaat niet om leugentjes om bestwil. Nee, echt het grote werk. Zij wil dat hij hulp zoekt. Hij wil dat ook. Maar doet hij dat? Het antwoord is glashelder en onthutsend tegelijk.

Van eigen makelij bij De Toegift@Klif 12 zijn de kerstshows op zaterdag 23, zondag 24, maandag 25 en zaterdag 30 december. Daarbij geniet je als gast van een kerstdiner, terwijl je tussen de gangen door kostelijk vermaakt wordt. Dit gebeurt door de medewerkers van het theater, die niet alleen goed kunnen koken of bedienen, maar zich ook op een podium als een vis in het water voelen.

Veel meer informatie vind je op www.detoegift.com.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten