Afbeelding

Expositie ‘Vischwijven’ nog tot 31 maart te zien

Algemeen TexelTips

Laat je verrassen door de bijzondere combinatie van kunst en natuur in Vischwijven, Groos en bij de Kathedraal van Zachtmoedigheid. In het Boetje van Klemat (voorheen de Boet van Ruud) en op het Klemat, het omliggende land zijn de werken van Hendrikje te bezichtigen. 

Daarnaast is het een mooi moment om je gewaar te worden van de omgeving, het land, de natuur en de ogenschijnlijke eenvoud van het boetje en daarbij te bedenken dat het mooi zou zijn als de sfeer en rust van dit land behouden blijven, in de toekomst en voor eenieder die de schoonheid kan waarderen. Dit is precies waarom de Stichting Boetje van Klemat is opgericht (waar de stichting voor staat is te lezen op de website). 

De werken van Hendrikje (Ericka Voortman) mengen met de natuur en lijken al altijd op hun plek te hebben gestaan, zoals menig voorbijganger al heeft opgemerkt. De Kathedraal van Zachtmoedigheid staat aan het eind van de Stolpweg en het Klematspaadje bij Den Hoorn. Vischwijven is te zien in de Boetje van Klemat aan het fietspad tussen Stolp- en Mokweg. Via googlemaps (Boetje van Klemat) is de locatie eenvoudig te vinden. Groos tenslotte vind je in De Kleine Boet, Stolpweg 43, Den Hoorn.

Meer informatie op:
www.hendrikje.nu
www.getijdenboeken.nl
www.boetjevanklemat.nl

Afbeelding

Van onze partners