Sil Bosma bereidt het lamsvlees.
Sil Bosma bereidt het lamsvlees. Foto: De Waddel

Laatste barbecue van dit jaar op De Waddel

Algemeen Eten & Drinken

Op 1 september organiseert schapenbedrijf De Waddel de laatste barbecue van dit jaar bij de schapenboet achter de boerderij. Op deze unieke locatie, midden in het land en met uitzicht op De Hoge Berg, wordt niet alleen lamsvlees geserveerd maar ook andere producten van de boerderij en van het eiland.

Jan-Willem Bakker, schapenboer op De Waddel, haalt zijn gasten op bij de parkeerplaats van de Texelse Bierbrouwerij en wandelt dan via holle weggetjes en weilanden met hen naar de schapenboet. Sil Bosma van Sil’s Grill bereidt het vlees. De kosten van deze barbecue zijn €45,- voor volwassenen en €15,- voor kinderen t/m 12 jaar. Dit is inclusief drie non-alcoholische drankjes en een donatie van €5,- voor het landschap. Honden mogen helaas niet mee. Voor informatie en aanmelden: https://www.texel.net/nl/activiteit/de-waddel-texel-barbecue-at-de-waddel/ Startlocatie: Brouwerij Texels. Tijd: 18:00-21:00 

Van onze partners