Marja van Etten exposeert bij Atelier BikArt aan de Schilderweg | TEXEL | het '0222' gevoel
Logo texel0222.nl
Texel Actief

Marja van Etten exposeert bij Atelier BikArt aan de Schilderweg

Marja van Etten is een nieuwe deelnemer aan de Kunstzomer Route ‘De Hoge Berg’ die iedere zaterdag te volgen is. De werken van Van Etten zijn te zien in Atelier BikArt aan de schilderweg 194 aan de voet van De Hoge Berg tussen Den Burg en Oudeschild.

Haar driedimensionale werk onderscheidt zich doordat ze sfeer creëert op hout en doek door te werken met verschillende materialen. Marja verbindt hout, papier, draad, gaas en kunststof met acryl verf. Haar uitdaging is om licht en beweging in haar werk te krijgen. 

Inspiratie voor, het grotendeels abstracte, werk haalt ze uit de natuur, seizoenen, actualiteit in het nieuws of zomaar een beeld op straat. Ze werkt vanuit een bepaalde gemoedstoestand en gaandeweg ontstaat er een titel voor haar werk. 

De Kunstroute Hoge Berg is er één van drie routes die deze zomer te volgen zijn. Meer informatie over de routes vindt u op www.langejuni.nl. Route Hoge Berg is iedere zaterdag. Route Noord iedere zondag en op donderdag kan de route Den Hoorn gevolgd worden.

Atelier BikArt vindt u hier op Google Maps: Schilderweg 194

Meer informatie over Marja van Etten vindt u hier: Marja van Etten

Meer berichten