Lassie keert terug op het witte doek in Cinema Texel | TEXEL | het '0222' gevoel
Logo texel0222.nl
Lassie is nu te zien in Cinema Texel.
Lassie is nu te zien in Cinema Texel. (Foto: TOM TRAMBOW)
Texel Actueel

Lassie keert terug op het witte doek in Cinema Texel

Lassie, wie is er niet groot mee geworden? Vanaf deze week draait het nieuwe avontuur van deze viervoeter in Cinema Texel. Ook verder is meer dan genoeg te zien in Cinema Texel, en dat is mooi nu de nieuwe herfst lijkt aangebroken.

Lassie 


Wanneer Florian en zijn ouders noodgedwongen moeten verhuizen, informeert de chagrijnige hospita hen dat honden niet zijn toegestaan. En al zeker niet die brutale Lassie. Wat nu? Lassie is Florian zijn beste vriend! Vader lost dit op door hun geliefde hond onder te brengen bij zijn werkgever, Graaf Von Sprengel en diens kleindochter Priscilla. Maar door de bemoeienissen van een dief raakt Lassie zoek. Florian en Priscilla zetten samen alles op alles om hem terug te vinden. Ga mee op een avontuurlijke reis voor jong en oud.

The Lighthouse 


The Lighthouse is de nieuwe film van Robert Eggers – regisseur van de moderne horror cultfilm The Witch. The Lighthouse is een duister en beklemmend verhaal over twee vuurtorenwachters op een afgelegen en mysterieus eiland in New England in de jaren 1890.

Verder draaien onder meer "I still belelieve", "Rundfunk: Jachterwachter", natuurfilm Elephants up close en de kinderfilms "Scoob", "Big Trip" en "De piraten van hiernaast" in Cinema Texel. 

Het volledige filmoverzicht:

Meer berichten