<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Foto: Ecomare
Texel Actueel

Musea Ecomare en Museum Kaap Skil weer open voor publiek

Het is bijna 1 juni en Ecomare en Museum Kaap Skil zijn er klaar voor: de musea mogen weer open! Vanaf vandaag kunnen er op de websites van beide musea kaartjes met een tijdslot worden gekocht. Toegang is alleen mogelijk met een online geboekt tijdslot. Er gelden nu ook andere regels en voorwaarden, maar dat hoeft een leuk bezoek niet in de weg te staan.

In veel sectoren is reserveren verplicht geworden en ook de musea ontkomen er niet aan. Door het aanbieden van een beperkt aantal kaartjes per tijdseenheid wordt voorkomen dat er drukte en opstoppingen ontstaan. Bij zowel Ecomare als Museum Kaap Skil worden er maximaal 30 kaartjes per tijdslot van een half uur verkocht.

Het museumcafé van Museum Kaap Skil en het restaurant van Ecomare zijn gewoon open. Wel is het aantal zitplaatsen binnen beperkt om de vereiste afstand te garanderen. Buiten is meer ruimte op het terras en picknicktafels. Ook de winkels van beide musea zijn open. Bij Museum Kaap Skil is de winkel verplaatst naar de uitgang, die nu aan de Barentszstraat ligt.

Met huisregels op de website en op borden en aanwijzingen in het museum wordt bezoekers duidelijk gemaakt wat er van hen wordt verwacht. Als iedereen zich daaraan houdt en rekening met elkaar houdt, kan er zorgeloos genoten worden van de tentoonstellingen en, bij Ecomare, de dieren. 

Ecomare De Koog
Ecomare is het centrum voor wadden en Noordzee en een zeehonden- en zeevogelopvang op Texel.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten