<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
De prijsuitreiking in Aalsmeer. Van links naar rechts: Nicky Opheij (Miss Nederland), Mike Geus (kok), Iris Bosma (gastvrouw/receptioniste), Jan Versteegh (presentator), Linda Vossen (gastvrouw) en Ansgar van der Spek.
De prijsuitreiking in Aalsmeer. Van links naar rechts: Nicky Opheij (Miss Nederland), Mike Geus (kok), Iris Bosma (gastvrouw/receptioniste), Jan Versteegh (presentator), Linda Vossen (gastvrouw) en Ansgar van der Spek. (Facebook Tatenhove/Erik Peek Fotografie Airvideo.nl)
Texel Actueel

Tatenhove beste hotel Noord-Holland

Landgoed Hotel Tatenhove van de familie Van der Spek is uitgeroepen tot beste hotel van Noord-Holland bij het Award Festival van de Nederlandse Horeca Prijzen.

Tatenhove ontving in Aalsmeer de 'Hotel van het Jaar Award' uit handen van TV-presentator Jan Versteegh. De keuze werd gemaakt door een vakjury van professionals uit de horeca. Dat was mede op basis van een publieksverkiezing die in oktober en november werd gehouden.

Het Beach Food Festival van Valerie Jongeneel werd door de Nederlandse Horeca Prijzen uitgeroepen tot beste eventhoreca van Noord-Holland in 2019.

Coffee & More van Peter en Patricia Agter in De Koog kreeg van de Nederlandse Horeca Prijzen de titel van beste koffiezaak van Texel.

Brasserie Beers in De Dennen van Martijn Beers en Brigitte Landaal werd uitgeroepen tot beste restaurant van Texel en De Smulpot van Anton Kalusche en Nancy Hopmans tot beste lunchroom van het eiland. Dat was op basis van stemmen die op internet uitgebracht konden worden.

De Nederlandse Horecaprijzen komt voort uit samenwerking tussen onder meer Horeca Netwerk, Gastronomie, Horeca Vizier, de televisiestudio's in Aalsmeer en de DJ's van Radio 538.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten