Afbeelding

Winkeltip: Modehuis Moerbeek in Den Burg

Algemeen Winkelen

Modehuis Moerbeek is een moderne dames- en herenmodezaak gelegen aan de Parkstraat in Den Burg. De speciaalzaak is al ruim honderd jaar een begrip op Texel en staat bekend om de goede kwaliteit en het veelzijdige assortiment. Op een winkeloppervlakte van ruim 650 vierkante meter varieert het aanbod van casual tot gekleed.

Ieder seizoen hangt er een mooie, met smaak en precisie samengestelde collectie, bestaand uit ruim vijftig verschillende modieuze merken. Een aantal dames merken zijn: Opus, Elvira, Gerry Weber, Roberto Sarto, en Question? En sinds dit jaar Sophia Perla. Onze dames broeken merken: Para Mi, Toni, Rosner en Gardeur. Een aantal heren merken zijn: Baileys, Giordano, Marvelis, en Redmond. En sinds dit jaar Fynch-Hatton. Heren broeken merken: Meyer, San Siro, Brams Paris, en Vanguard. En het outdoor merk Regatta voor dames en heren.

Een persoonlijke benadering en een eerlijk advies staan centraal. Bij Modehuis Moerbeek krijg je alle gelegenheid om op je gemak rond te kijken. In de winkel staat een grote en gezellige tafel, waar je tussendoor lekker kunt genieten van een kopje thee of koffie.

De modezaak is gevestigd in het hartje centrum van Den Burg, maar goed bereikbaar; er is parkeergelegenheid voor de deur.

Modehuis Moerbeek

Parkstraat 4-8, Den Burg.

Tel. 0222-313393

www.modehuismoerbeek.nl

Van onze partners