Restaurant Tip: Brasserie de Coninck van Poolen in Den Burg | TEXEL | het '0222' gevoel
Logo texel0222.nl
Eten & Drinken

Restaurant Tip: Brasserie de Coninck van Poolen in Den Burg

Brasserie de Coninck van Poolen is een gezellig restaurant in het bruisende historisch centrum van Den Burg. Een uitstekend adres voor een heerlijke kop koffie, lunch, een lekker diner of een gezellige borrel.

Bij Brasserie de Coninck van Poolen wordt de hele dag gewerkt met een veelzijdige menukaart. Dit betekent dat alle gerechten ieder uur van de dag te bestellen zijn. Heb je bijvoorbeeld s 'middags zin in een hoofdgerecht? Geen enkel probleem! Ook zijn er diverse glutenvrije en vegetarische opties verkrijgbaar.

De kaart biedt een ruime keuze aan verrassende gerechten. Uitgebreide lunchspecials, broodjes, dagverse soepen, salades, voor- en hoofdgerechten, desserts en ook een uitgebreide ijskaart van Movenpick. Er is voor iedereen wel iets lekkers. Je kunt een 3-gangenmenu samenstellen van de gehele menukaart voor €33.50. En deze maand is er een keuze maandmenu voor € 25,00!

De Coninck van Poolen is gevestigd in een bijzonder pand. Het is gebouwd in 1680, maar heeft een moderne en eigentijdse inrichting. Kies een plekje op de begane grond naast de open keuken of neem plaats in het verassende bovengedeelte met open haard. Natuurlijk kan je ook terecht op het knusse terras.

Maandmenu September 2019 €25,00:

Rundercarpaccio met truffel mayonaise of Zaanse mosterd soep met prei en crunchy bacon

***

Gebakken heilbot met antiboise van olijf, kappertjes en tomaat of Runderstoof in rode wijn met walnoten

***

Klassieke dame blanche of Crêpes Suzette, flensje in sinaasappelsaus

Brasserie de Coninck van Poolen

Binnenburg 8, Den Burg

0222-760036

www.deconinckvanpoolen.nl

Meer berichten