Restaurant Tip: Bries20 - Badweg De Koog | TEXEL | het '0222' gevoel
Logo texel0222.nl
Eten & Drinken

Restaurant Tip: Bries20 - Badweg De Koog

Bries20 is dé ontmoetingsplek voor levensgenieters aan de Texelse kust. Roos en haar team serveren de mooiste wijnen, culinaire 'bites-to-share' en de heerlijkste koffiecreaties op een fantastische locatie.

Een mooie strandtent op Texel was altijd al een droom voor Cor en Ine Pandelaar en in maart 2018 werd het allemaal waar. Samen met hun dochter Roos en schoonzoon Huub hebben ze Bries20 opgezet in de Koog. "Jarenlang wilden we al een strandpaviljoen beginnen op Texel", zegt Cor. "Eind maart 2018 gingen we officieel open. Onze wens was een gestyled terras neerzetten en een warm interieur binnen voor de minder mooie dagen. En het belangrijkste; een mooie open keuken zodat iedereen kan zien hoe onze producten eerlijk bereid worden."

Bries20 onderscheidt zich van de meeste paviljoens. Geen borden vol maar puur en eerlijk eten. Of zoals Chef Huub het zegt: "Geen gerommel met eten." En dat merk je. Hij neemt je mee op een culinair avontuur. Als een aangename bries prikkelt hij je zintuigen met een diversiteit aan geuren en smaken. Ontdek de heerlijkste creaties. Voor jezelf, of leuker, 'to share'! Zo is er een kaart met voor-, hoofd- en nagerechten, maar ook een kaart met lekkere gerechtjes die gedeeld kunnen worden. En natuurlijk bijpassende wijnen. Bries20 is een ontmoetingsplek voor jong en oud. "Wij streven er elke dag naar om onze gasten zo te bedienen zoals wij zelf graag bediend willen worden," aldus Roos.

Een recensie: "Wat een fantastische locatie! Heerlijk muziekje, lekkere hapjes en uitstekende bediening. Met fraai uitzicht over de zee een prima plek om diverse uurtjes te vertoeven." – Frank Hessing

Bries20 - Badweg 77  De Koog -  Reserveren: 0222 700 210 WEBSITE

Meer berichten