Restaurant Tip: Restaurant BOSQ in De Dennen | TEXEL | het '0222' gevoel
Logo texel0222.nl
Eten & Drinken

Restaurant Tip: Restaurant BOSQ in De Dennen

Restaurant BOSQ is gelegen op een unieke plek aan de rand van het bos met weids uitzicht over de landerijen rond Den Hoorn. In een eigentijdse setting word je getrakteerd op heerlijke specialiteiten van het "Ibiza van het Noorden". Texelse gastvrijheid vloeit hier samen met de gezellige mediterrane eetcultuur en veelzijdige gerechten .

Bestel vooraf enkele kleine "bites"  of kies voor één van de gerechten van € 12,50. De porties zijn bescheiden, zodat er veel ruimte is voor variatie. Geniet rustig van een lunch of diner met een keur aan delicatessen, mooie wijnen en ambachtelijke  gerechten die een warme sfeer uitstralen. Zo serveert BOSQ onder meer oesters en  kreeft, Pata Negra ham, Texels lamsvlees en heilbotfilet met witte truffelsaus. Tevens is er de mogelijkheid om de "BOSQ Experience" te bestellen….. een geheel verzorgd 4, 5, 6, of 7 gangendiner waarin alle specialiteiten van het seizoen uitgelicht worden. Naast lunch en diner zijn er ook talrijke mogelijkheden voor groepsreserveringen, brunch en high tea. Kortom: beleef het ultieme vakantiegevoel en reserveer  je tafel bij BOSQ, The Spirited Restaurant.

Een recensie: "Top avond gehad, het 4 gangen menu genomen dat samengesteld was door de crew. Je merkt dat er alleen maar top producten gebruikt worden die ook nog eens op de perfecte manier bereid zijn, en de presentatie is een lust voor het oog. Wij hadden wat dieetwensen en de bediening hield hier fantastisch rekening mee, en liet merken dat dit geen enkel probleem was. Verder had het personeel veel kennis van de producten en de bereidingen in de gerechten en lieten dit met passie over komen op de gasten. Kortom, één van de beste restaurants waar wij tot nu toe gegeten hebben." – Angelo Scherpenzeel

Restaurant BOSQ - Bakkenweg 16 Den Hoorn - Reserveren 0222 315 541 WEBSITE

Meer berichten