<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
TexelTips

Moeder en dochter Rika van den Berg en Lotte Keijzer exposeren tijdens Lange Juni Cultuurmaand

Moeder en dochter Rika van den Berg en Lotte Keijzer exposeren tijdens Lange Juni in de Worsteltent (Rika) en in de Twaalf Balcken (Lotte).

In de Lange Juni maand exposeert Lotte Keijzer in Twaalf Balcken in Den Burg. Haar werken zijn vaak zowel zelf-kritische observaties als persoonlijke gevoelens en gedachtes. Als het kan met een humoristische ondertoon door het gebruik van bonte, levendige kleuren en de grafische uitvoering. Het zijn zowel schilderijen als illustraties, gemaakt met acryl en details en schaduwen aangebracht met potlood of pen. Lotte is op Texel opgegroeid waarna ze tien jaar in Amsterdam heeft gewoond en grafisch vormgeven en Production Design heeft gestudeerd. Ze werkt sinds 2010 als freelance illustratief vormgever en maakt ook haar kunst.

Rika van den Berg exposeert in de Worsteltent in De Dennen met het Thema: Hooglanders en Grotkunst.
Deze thema's zijn vormgegeven in Etsen en combinaties van Etsen en Lino's, en andere grafische technieken. Zij heeft zich laten inspireren door de prehistorische kunstenaars, van wie de kunstwerken in grotten bewaard zijn gebleven. Anderzijds de Schotse Hooglanders die met hun indrukwekkend fysiek het Texelse duingebied sieren. Waarbij het imponeert, dat zowel de Bizon als de Hooglander hun oervorm hebben behouden.

Beide exposities zijn gratis te bezoeken.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten