<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
TexelTips

Muzikaal toptalent in Hoornder kerkje

  Aankondiging

Internationaal muzikaal toptalent strijkt regelmatig neer in het Hoornder kerkje om een concert te geven. Dat gebeurt in het kader van The International Holland Music Sessions, onderdeel van de Summer Academy, waarbij jonge musici al sinds 1988 intensief worden gecoacht door gereputeerde docenten. Al menig talent heeft na zo' masterclass een beslissende stap voorwaarts gezet in het opbouwen van een (internationale) carrière.

Maandag 14 augustus speelt de Canadese pianiste Sarina Zhang in het Hoornder kerkje. Zij speelt werken van Händel, Liszt en Brahms. Na de pauze is er een optreden van de Amerikaanse celliste Annie Jacobs-Perkins en de Hongaarse pianist István Lajkó. Dit duo vertolkt werk van Bach, Brahms, Chopin en Summer.

Donderdag 17 augustus zijn de Japanse pianiste Satomi Chihara en het Hongaarse duo Flóra Csoke (cello) en István Lajkó (piano) in Den Hoorn. Maandag 21 augustus komen de musici uit Azië: de Chinese pianiste Yilan Zhao en het duo Kyumin Park (viool) uit Zuid-Korea en Natsumi Ohno (piano) uit Japan. Donderdag 25 augustus is de beurt aan de Zuid-Koreaanse pianiste Jaeyoon Lee en het Japans-Hongaarse duo Junko Fujii (cello) en István Lajkó (piano).

Alle concerten beginnen om 20.15 uur. Entree €16,-; jongeren betalen de helft. Meer informatie: www.tihms.com.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten