<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Winkelen

Winkel Tip: Modehuis Moerbeek

  Aankondiging

Modehuis Moerbeek is een echte speciaalzaak met een persoonlijke benadering en een eerlijk advies. In de winkel, in het hart van Den Burg, kunt u op uw gemak rondkijken. Aan de grote tafel kunt u en/of uw partner plaats nemen om, eventueel onder het genot van een kopje thee of koffie, even uit te blazen.

Modehuis Moerbeek is ruim honderd jaar geleden opgericht en staat bekend om de goede kwaliteit en de veelzijdigheid van het assortiment. Ieder seizoen hangt er een mooie, met smaak en precisie samengestelde collectie bestaande uit meer dan 50 bekende dames- en herenmerken. Zoekt u iets voor een speciale gelegenheid, of gewoon voor iedere dag? Het aanbod varieert van kostuum tot korte broek en van trendy jeans tot bijpassende accessoires zoals riemen, shawls en bijoux.

Damesmerken o.a.: Gerry Weber, Gardeur, Tony, Creenstone, Oui, Question, Poools, Roberto Sarto, Frank Walder, Rino & Pelle, Esqualo, Bloomings en Mexx.

Herenmerken o.a.: Vanguard, Lacoste, Baileys, Culture, Marvelis, Giordano, Meyer, Donar, Greencoast, Bluefields & Humberto schoenen.

Tevens is er een zeer uitgebreide dames- en herencollectie van Regatta Outdoor!

Bijzonderheden

- Modehuis Moerbeek heeft een winkeloppervlakte van ruim 650 m2 en is gelegen aan de Parkstraat in het centrum van Den Burg. De modezaak is goed bereikbaar, er is parkeergelegenheid voor de deur aanwezig.

- Vermaakwerk is geen probleem. De coupeuses van Modehuis Moerbeek kunnen alle mogelijke veranderingen aan uw gekochte kleding professioneel verrichten.

- Modehuis Moerbeek heeft een stomerijdepot. Heeft u stoomgoed dat gereinigd moet worden? Lever het in en ze zorgen dat het weer netjes en schoon terugkomt. Het stomen gebeurt bij stomerij Neptunes in Den Helder. Wie voor woensdag 12.00 uur zijn stoomgoed inlevert, kan dit zaterdag na 12.00 uur weer ophalen.

- Jaarlijks organiseren ze acties zoals 'modeflitsen met mannequins', koopmiddagen en -avonden en uitverkoop-avonden. Om op de hoogte te blijven van deze acties kunt u zich hier inschrijven op de nieuwsbrief. Voor actuele informatie kun je ook de Facebookpagina van Modehuis Moerbeek liken.

Voor in de agenda: Zaterdag 10 september organiseert de modezaak weer een modeflitsen van de nieuwe najaarscollectie!

Ingmar Moerbeek runt het bedrijf en wordt ondersteund door medewerksters Jannie Groen, Jeannet Snoek, Roxan Zegers, Anika Snoek en Guusje Helwegen.

Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 09.30 - 18.00 uur. Zaterdag van 09.30 - 17.00 uur. De winkel is hier te vinden op de kaart.

 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten