Afbeelding

Vanguard Roadshow bij Modehuis Moerbeek

Algemeen Winkelen

Vrijdag 19 tot en met zondag 21 april a.s. organiseert Modehuis Moerbeek, hoek Groeneplaats en Parkstraat in Den Burg Click hier voor Google Maps, The Vanguard Roadshow. Een fashion event met veel extra's waar u zeker moet gaan kijken. 

Ter lancering van de Vanguard V850 jeans én V850 bike organiseert Vanguard dit voorjaar de zevende editie van The Vanguard Roadshow. The Roadshow is in maart van start en toert door het hele land. Op 19-20-21 april organiseert het team van Vanguard Clothing specialisten in samenwerking met Modehuis Moerbeek The Roadshow op Texel. Deze dagen staan geheel in het teken van de nieuwste V850 jeans én de custom Vanguard Moto Guzzi V850 motor. De V850 jeans is bij Moerbeek verkrijgbaar in 2 wassingen: donkerblauw en grijs. Daarnaast zitten er dit seizoen ook hele stoere chino's in het assortiment en de altijd populaire V7 is ook volop op voorraad in meerdere wassingen!

De voorjaarscollectie van Vanguard is dit jaar geïnspireerd op enerverende roadtrips op de motor. De drang naar avontuur is vertaald in mooie designs, hoogwaardige materialen en comfortabele pasvormen. Rijke texturen, naturel tinten en motor-geïnspireerde details vormen de basis voor een casual en dressed-up look voor heren op ieder moment van de dag, waar ook ter wereld. Vanguard Clothing specialist Patrick zal in samenwerking met het personeel van Modehuis Moerbeek het winkelend publiek voorzien van uitgebreid advies en natuurlijk staat er voor iedereen een hapje en een drankje klaar. Daarnaast ontvangt iedere consument die voor €129,- aan Vanguard kleding aanschaft een mooi T-shirt cadeau!

Iedereen die deze dagen voor € 249,- aan Vanguard kleding aanschaft ontvangt een Beach Towel en ieder consument die voor €399,- aan Vanguard kleding aanschaft ontvangt een leren aktetas t.w.v. €249,95. Wie voor € 499,- aan Vanguardkleding aanschaft ontvangt een leren tas cadeau t.w.v. €349,95!

*Voor alle cadeaus geldt uiteraard zolang de voorraad strekt

Van onze partners