Theaterdiner Passie een bijzondere avond uit op Texel | TEXEL | het '0222' gevoel
Logo texel0222.nl
Foto: Theater de Toegift
Eten & Drinken

Theaterdiner Passie een bijzondere avond uit op Texel

Lekker uit eten is op Texel heel goed te doen. De keuze is reuze. Wil je een keer een uniek diner meemaken, dan is Theaterdiner 'PASSIE, BUITENGEWOON VAN BINNENUIT!' in Theater De Toegift @Klif12 een echte aanrader en een ervaring om nooit te vergeten.

Passie, het zit ín je. Voor de één is het misschien de passie voor kunst, voor de ander de  passie voor toneel,  natuur,  dasspelden, wijn, film, gamen, sport, chocolade, vingerhoedjes of misschien wel voor net gewassen veldsla!

Tijdens het Theaterdiner 'Passie, buitengewoon van binnenuit' geniet u niet alleen van een overheerlijk driegangendiner maar wordt u ook nog eens tussen de gangen door vermaakt met anderhalf uur gevarieerd theater! Theater uitgevoerd door alle dienstdoende medewerkers van de Toegift! Zij trakteren u, buitengewoon gepassioneerd, op een avond gevuld met passie voor smaak, muziek, cabaret en poëzie.

Theaterdiner 'Passie, buitengewoon van binnenuit' is meer dan 'een avondje uit eten'. Het is cultureel dineren in de ongedwongen sfeer van het theater!

De komende tijd wordt de Passie geserveerd op de zaterdagavond en begint steeds om 19:00 uur. Met uitzondering van zaterdag 16 november, dan is er wel een theaterdiner, maar dan onder de titel Theaterdiner Berry Speelt. Tijdens dit diner verzorgt cabaretier Berry Lussenburg het programma. Deze vorm van het diner wordt ook geserveerd op donderdag 14 en donderdag 28 november.

Boek, bezoek en beleef deze unieke ervaring via 0222 319633. Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.detoegift.com

Theater De Toegift @Klif12 – Klif 12 Den Hoorn

Meer berichten