Restaurant Tip: Wilma's Eten en Drinken in De Cocksdorp | TEXEL | het '0222' gevoel
Logo texel0222.nl
Eten & Drinken

Restaurant Tip: Wilma's Eten en Drinken in De Cocksdorp

Sommige vaste gasten komen rechtstreeks van de boot naar Wilma Eten & Drinken. "Eerst iets lekkers, voordat we de tent opzetten of inchecken bij ons vakantiepark", redeneren zij. Anderen logeren in Den Hoorn en rijden speciaal het hele eiland over om in De Cocksdorp een maaltijd 'om mee te nemen' te bestellen. Dat gaat overigens prima, want het eten wordt zorgvuldig verpakt, op een bananenblad en in een doos waarin het verrassend lang warm en vers blijft.

Wilma Eten & Drinken is dan ook een bijzonder horecabedrijf. Van patat tot broodjes frikandel en van kipsaté tot heerlijke milkshakes en softijs, Wilma en compagnon Gerrit hebben alles wat je in een gewone snackbar ook kunt krijgen. Maar daarnaast zijn er de 'specials'. Wat dacht je bijvoorbeeld van Wilma's Big Beefburger: een Italiaanse bol met 250 gram Texels rundvlees? Of de Wereldfriet, patat met Mexicaanse of Indonesische ingrediënten?

"Verrassen en verwachtingen overtreffen, dat vinden we leuk. En dat voor een zeer fatsoenlijke prijs", vertelt het ondernemende duo. Leuk om te vermelden is ook dat alles zoals in een restaurant aan tafel wordt geserveerd, de snacks in een bakje van suikerriet en de maaltijden op een mooi bord.

Wilma Eten & Drinken

Molenlaan 1 De Cocksdorp

Telefoon 0222 - 365 593

Meer berichten