Afbeelding

Het lekkerste brood op Texel koop je bij Bakker Timmer

Algemeen Winkelen

Midden in de nacht, wanneer iedereen slaapt, staan de bakkers van Bakker Timmer op om aan het werk te gaan. Met veel kennis, ervaring en liefde voor het vak bakken zij het lekkerste brood, luxe broodjes, echt Texelse koek en overheerlijk gebak.

Het hoeft dan ook niemand te verbazen dat hun producten bij landelijke bakkerijwedstrijden regelmatig in de prijzen vallen. Een belangrijk ingrediënt in dit brede assortiment, ook van de diverse soorten desembrood, vormt het Texelse graan. Dit wordt onder ideale omstandigheden verbouwd - met veel zon en zuivere lucht - en vervolgens gemalen bij molen De Traanroeier in Oudeschild. Bakker Timmer is een oud Texels bedrijf met een lange traditie.

Tegenwoordig telt het naast de centrale bakkerij in Oudeschild vier winkels: twee in Den Burg, één in De Koog en sinds kort ook één in De Cocksdorp. Bij drie winkels is een gezellige tearoom, waar je een kopje verse koffie of thee kunt drinken en op je gemak van al het lekkers kunt genieten. Bakker Timmer heeft ook een webwinkel, waar je direct online alle specialiteiten kunt bestellen.

Bakker Timmer

Hogerstraat 4, Den Burg

Weverstraat 90, Den Burg

Dorpsstraat 90, De Koog

Kikkertstraat 7, De Cocksdorp

www.bakkertimmer.nl

Van onze partners