Een jonge vader en zijn tienerdochter beleven samen een gedenkwaardige vakantie in Aftersun
Een jonge vader en zijn tienerdochter beleven samen een gedenkwaardige vakantie in Aftersun Foto: Filmdepot

Nieuw: Spider-Man en Aftersun

Cultuur Texel Actueel

Spider-Man: Across The Spider Verse is één van de nieuwe films die komende week in Cinema Texel aan de Gravenstraat in Den Burg zijn te zien.

In Spider-Man: Across The Spider-Verse keert Miles Morales terug in het volgende deel van de Oscarwinnende Spider-Verse-saga. Dit spectaculaire avontuur leidt de vriendelijke Spider-Man uit Brooklyn dwars door het multiversum. Daar moet hij het samen met Gwen Stacy en een nieuw team van Spider-People opnemen tegen de sterkste vijand waar ze ooit mee te maken hebben gehad.

In de film club deze keer de film Aftersun. De jonge tiener Sophie en haar dertigjarige vader Calum gaan op vakantie naar een Turkse badplaats waar ze zwemmen, poolen, zonnebaden en luieren. Terwijl er voor de beginnende puber een nieuwe wereld opengaat, worstelt Calum buiten het zicht van Sophie met de zwaarte van het leven. Twintig jaar later vormen Sophies tedere herinneringen aan deze vakantie een krachtig en hartverscheurend portret van hun relatie, waarbij ze probeert de donkere kant van haar liefdevolle vader te begrijpen.

Geprolongeerd zijn Fast X, Guardians of the Galaxy, Little Mermaid, The Book Club 2 en in de film club senioren Verloren Transport. Voor de jeugd vertoont Cinema Texel in het Pinksterweekend en op woensdagmiddag Superkat Maurice, Super Mario Bros (NL) en Bing en zijn vriendjes in de bioscoop.

Cinema Texel vindt u hier in Den Burg. [KLIK] en het volledige programma staat hier: [KLIK]

Van onze partners