Afbeelding

Cinema Texel vertoont de nieuwste films

Algemeen Texel Actueel

In Cinema Texel aan de Gravenstraat in Den Burg ben je welkom om op comfortabele wijze de nieuwste films te komen bekijken. 

In de Nederlandse film ‘Alles op tafel’ komen zeven goede vrienden samen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt – sms’jes, oproepen, e-mails, Facebook-berichten – moet met de hele groep worden gedeeld. Als de berichten binnenkomen, leren ze elkaar van een hele andere kant kennen. De onderlinge spanning stijgt. Wat hebben ze te verbergen en hoe goed kennen de vrienden elkaar eigenlijk? Cast: Linda de Mol, Lies Visschedijk, Peter Paul Muller, Waldemar Torenstra, Diederik Ebbinge, Eva Crutzen en Ramsey Nasr. 

Vanaf 24 oktober is de nieuwste productie van de Walt Disney Animation Studios te zien. De film ‘Encanto’ vertelt het verhaal van de buitengewone familie Mardigal, die in een magisch huis woont dat verscholen ligt in de bergen van Colombia. Dit huis staat in een levendige stad, op een wonderbaarlijke en kleurrijke plek, genaamd Encanto. In de film heeft elk kind in het gezin de magische kracht van de Encanto, in de vorm van een unieke gave zoals super- of geneeskrachten, behalve de vijftienjarige Mirabel. Maar wanneer ze ontdekt dat de magie rondom de Encanto in gevaar is, besluit Mirabel dat zij, de enige gewone Madrigal, misschien wel de laatste hoop van haar uitzonderlijke familie is. 

West Side Story, geregisseerd door Steven Spielberg, speelt zich af in 1957 in New York en toont het klassieke verhaal van heftige rivaliteit en jeugdige liefde. In deze nieuwe verfilming van de bekende musical schitteren onder anderen Ansel Elgort (Tony), Rachel Zegler (María), Ariana DeBose (Anita), David Alvarez (Bernardo) en Mike Faist (Riff). De film gaat 9 december in première.

Klik hier voor het actuele programma

Van onze partners