<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Foto: Beauty Outline
TexelTips

Beauty Outline maakt een relaxvakantie compleet

Juist op vakantie is het fijn om helemaal tot rust te komen. Een uitstekend adres hiervoor is Beauty Outline van Martine van Hintum aan de Nikadel in De Koog. De schoonheidssalon is het adres voor diverse behandelingen, daarnaast heeft de schoonheidsspecialiste een uitgebreid assortiment aan parfums, sieraden en zonnebrillen.

Bij Beauty Online kan men onder meer terecht voor microblading, een techniek waarbij je de perfecte natuurlijke 3D-wenkbrauw kunt maken. Deze methode is niet voor iedereen geschikt en Martine zal dan ook een keuze maken welke werkwijze bij de klant past. Zo natuurgetrouw mogelijk dus. "Mensen die om wat voor reden geen wenkbrauw meer hebben - bijvoorbeeld door ziekte of te vaak epileren - kun je zo een gezichtsuitdrukking teruggeven. Met permanente make-up kun je bij Beauty Outline kiezen voor een wenkbrauw met powdertechniek, hairstokes en ombre. Uiteraard kun je ook kiezen voor een eye- of lipliner", vertelt Martine.

Voor iedereen

De salon biedt tal van ontspannende en huid-verbeterende behandelingen aan voor mannen en vrouwen. "Ook kinderen kunnen zich bij ons vermaken met een speciale kids-behandeling en de 'fish-spa', een flitsende nagellak of een mooie veer voor in het haar.

Zonnebrillen, parfums en sieraden

Niet alleen voor behandelingen is een bezoek aan Martine en haar  team de moeite waard. "Op het gebied van exclusieve parfums voor mannen en vrouw en is het aanbod bijvoorbeeld flink gegroeid. Wij zetten altijd in op dingen die niet standaard zijn, zo hebben we parfums uit Amerika, Duitsland, Engeland en Frankrijk. Daarnaast hebben we een groothandel die zeer selectief is in de keuze van haar verkopers."

Met Quay Australia onderscheidt Beauty Outline zich ook op het gebied van zonnebrillen. "Het merk benaderde ons zelf, hoe gaaf is dat. We hebben ons Guess-assortiment uitgebreid met tassen", legt Martine uit. Naast dat er volop ruimte is voor vernieuwing, verzwakt de aandacht voor het vertrouwde niet. Van schoonheidsbehandelingen tot massages, Martine en haar team zitten vol energie.

Op het gebied van sieraden beschikt Beauty Outline onder meer over merken als Guess, iXXXi, Zinzi  en Mi Moneda en ook het aanbod in horloges is het afgelopen jaar flink toegenomen. "Ik nodig iedereen die op vakantie is uit om een kijkje te komen nemen. Bovendien kan men hier zonder afspraak terecht voor een behandeling", besluit Martine.

Beauty Outline | Nikadel 30 De Koog 

Telefoon: 06-21244231 | www.beautyoutline.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten