Restaurant Tip: Restaurant Het Kook Atelier in Den Burg | TEXEL | het '0222' gevoel
Logo texel0222.nl
Eten & Drinken

Restaurant Tip: Restaurant Het Kook Atelier in Den Burg

Restaurant het Kook Atelier is gevestigd in de 'Restaurantstraat van Texel': de Gravenstraat in Den Burg. Dit restaurant is een plek waar lokale gastronomie centraal staat en het draait om één ding; heerlijk genieten en lekker eten in fijn gezelschap!

Het Kook Atelier laat zijn gasten de gastronomische uithoeken van het eiland ervaren. Chef-kok Joram Timmerman serveert een verrassingsmenu vanaf 4 gangen (op zaterdag & feestdagen vanaf 5 gangen) met heerlijke amuses, brood met dip & boter. Het menu kunt u uitbreiden tot 8 verschillende smaakmomenten, aan u de keus. Het Kook Atelier is aangesloten bij Dutch Cuisine en werkt volgens de zes seizoenen. Daarmee zetten zij niet alleen de Nederlandse keuken in een eigentijdse variant terug op de kaart, maar spelen de groenten (vaak uit eigen tuin) ook een grote rol in het menu. De vis, schelp- & schaaldieren en het vlees dat zij serveren zijn overigens duurzaam, verantwoord en van dichtbij. U kunt daarnaast kiezen voor de bijzondere wijnen of de biologisch en zelfgemaakte non alcoholische alternatieven. Beiden afgestemd op de stijl van de keuken: fris, licht en eigentijdse met een Nordic inslag.

Restaurant het Kook Atelier is van woensdag t/m zaterdag vanaf 18.00 uur geopend. Vermeld de code 'Vakantiekrant2019' bij uw reservering en ontvang een welkomstcocktail van het huis.

Een Recensie: "Laat je verrassen en geniet! Via Tripadvisor voor dit restaurant gekozen en dit was een schot in de roos. Je krijgt de mogelijkheid om het menu te bekijken of je te laten verrassen. Wij lieten ons verrassen en hebben super lekker gegeten. Ook de bijhorende wijnen waren subliem, waarbij zelfs een Nederlandse wijn! Het enthousiasme en de passie was bij iedereen van het team aanstekelijk. Als we nog eens in de buurt zijn, gaan we zeker nog eens langs. Niet twijfelen gewoon reserveren." – Steven T.

Restaurant Het Kook Atelier - Gravenstraat 3 Den Burg - Reserveren: 06-57945551 WEBSITE

Meer berichten