<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Foto: Hans Kwaspen
Eten & Drinken

Restaurant Tip: Streekrestaurant Topido

Ons eiland staat bekend om z'n delicatessen. Texels lams- en rundvlees, vis uit de Noordzee, Waddengarnalen, oesters en kokkels, paling uit de Roggesloot, paddenstoelen, fruit, asperges, aardappels, likeuren, bieren, kazen, het aanbod is enorm.

Uitgebreid van al dat lekkers proeven kan bij Streekrestaurant Topido, waar ze een prominente plaats op de kaart innemen. Door de invloeden van de seizoenen, de toeleveranciers en natuurlijk door de inspiratie van de kok verandert deze overigens wekelijks.

Topido is het restaurant van Karin van Dompselaar en René Remmers. Om hun passie voor het Texels product uit te dragen, hebben ze in samenwerking met vakmensen van het eiland een bijzonder boek gemaakt. Hartstocht & Heerlijkheid bevat prachtige verhalen, schitterende foto's en de lekkerste recepten van René.

Met maar negen tafels is Topido een bescheiden restaurant. Karin en René doen alles met z'n tweeën. Om de gastvrijheid, persoonlijke aandacht en mooie smaken te kunnen garanderen, heten ze alleen gezelschappen van niet meer dan zes personen welkom.

Topido is dagelijks (behalve op maandag) vanaf 17:00 uur open. Reserveren wordt op prijs gesteld.

Streekrestaurant Topido

Kikkertstraat 21-23

1795 AA De Cocksdorp

Tel. 0222 316227

www.topido.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten