<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Foto: Nicole van As
Foto's van Texel

Texel door de lens van Nicole van As

Fotografe Nicole van As komt sinds 2010 geregeld op Texel om te genieten van ons eiland en prachtige foto's te maken. Toen we haar vroegen een selectie voor onze site beschikbaar te stellen was ze direct enthousiast en heeft ons een selectie van 20 foto's gestuurd om hier met jullie te delen. Over haar fotografie en liefde voor Texel zegt zij het volgende:

In 2010 begon mijn avontuur op Texel.  Het is een prachtig compacte afspiegeling van Nederland.  Alles binnen 30 km. strand, duinen, bossen, dorpjes, natuurgebieden.  Een paradijs voor de fotograaf.  Elk seizoen veranderd het landschap. Ik  ben een fanatieke landschaps-  en natuurfotograaf met respect voor de natuur. Zodra ik de boot af kom kan ik zo genieten in een van de vele mooie natuurgebieden. Als je denkt dat je alles hebt gezien in alle seizoenen, wordt je elke keer weer verrast.  Mijn voorkeur gaat uit naar strand o.a. de hors, de prachtige bossen en de vogelgebieden.  Zodra ik mijn camera pak kan ik zo opgaan in al het moois.

Bij onze fotoclub laat ik bijna altijd foto's van Texel zien.   De leden wilden nu wel eens met eigen ogen "mijn" eiland bekijken.   Het laatste weekeinde van januari 2018 zijn we met zijn allen geweest.  Wat hebben ze genoten.  En wat denk je?  Besmet met het Texel virus, ze komen terug!

Mijn foto's zijn meerdere malen gebruikt in  tijdschriften, nieuwsbrieven, headers van Texelse Facebook pagina's en op internet pagina's.  Zelfs de Texelse Courant wilde een mooie herfstfoto gebruiken. Ik word zo blij als mensen van mijn foto's genieten.   Mensen mogen altijd bij mij aankloppen voor fotografie vragen. Via mijn website kun je een contactformulier invullen.

In mijn fotopresentatie laat ik foto's van mooie gebieden in verschillende jaargetijden zien.   Wij wonen in de Randstad, de bijnaam die ik er aan heb gegeven is de heksenketel. Het is hier altijd druk.  Op Texel kan ik echt tot rust komen.

Geniet!

Nicole

Dank je wel voor de mooie foto's Nicole! Wil je meer van haar werk zien, kijk dan zeker even op haar website, haar blog, deze online foto albums - album 1 - album 2 en haar Facebookpagina.
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten