Afbeelding

Kringloop, Rommel- en Kofferbakmarkten op Texel

Algemeen Texel Actief

Op Texel kunnen liefhebbers van gebruikte spullen hun hart ophalen. In Den Burg bevindt zich aan de Maricoweg, recht tegenover de ‘Jysk’,  een prachtige nieuwe Dorcas Kringloopwinkel, geopend op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur. 

Vrijwilligers van Stichting Hulp Oost-Europa Texel houden elke dinsdag en donderdag tussen 10.00-16.30 uur een snuffelmarkt en schuurverkoop aan de Maricoweg 5 in Den Burg (naast ASC).  

In Den Hoorn is er iedere maandag aan de Witteweg (richting Paal 9) een wekelijkse Grote Rommelmarkt van 11:00 tot 16:00 uur. De opbrengst is geheel bestemd voor onderhoud van het Hoornder kerkje.

In Oosterend kun je terecht op zaterdag 13 en 27 augustus van 11:00 uur tot 14:00 uur bij voetbalvereniging SVO aan de Vliestraat. De opbrengst van de plaatselijke ‘Rommel en Vintagemarkt’ gaat in zijn geheel naar goede doelen in Oosterend. 

Zondag 14 en 28 augustus tenslotte is er in De Koog op het grote parkeerterrein aan de Nikadel een kofferbakmarkt van 9:00 tot 13:00 uur.

Gelegenheid genoeg dus om, zoals we hier zeggen, ‘lekker te Strúnen’ tussen de gebruikte spulletjes. Er zit vast en zeker ook voor jou iets leuks tussen!

Afbeelding

Van onze partners