Afbeelding

Terug in Den Burg: de zomermarkt

Algemeen Winkelen

Pak een dikke stift en noteer maar alvast in je agenda! Vanaf 6 juli is het elke woensdag zomermarkt in het centrum van Den Burg. 

Texel heeft als eiland veel te bieden. Naast de gevarieerde natuur en de vele faciliteiten, staat Texel ook bekend om zijn enorme bedrijvigheid. 

Het karakter van de zomermarkten is gericht op Texelse waarden, ambachten, goede doelen en hobbyisme. Net als vorig jaar zullen de markten in het teken staan van zoveel mogelijk Texelse bedrijven die Texelse producten produceren vanuit eigen hand of het land.
Bezoek deze zomer de gezellige Texelse Productmarkten in het centrum van Den Burg. Iedere week is er een wisselend thema en op diverse plaatsen in het dorp klinkt muziek. Lekker een beetje rondkijken en snuffelen tussen alle mooie, bijzondere en lekkere producten die zijn uitgestald in de marktkraampjes. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om er een leuke dag van te maken.

De zomermarkten vinden plaats op alle woensdagen vanaf 6 juli tot en met 31 augustus met uitzondering van woensdag 13 juli in verband met de Kermis die dan gepland staat in Den Burg. (Foto: Pepijn Dros)

Van onze partners