<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Foto: Ingmar de Boer
Eten & Drinken

Vis eet je op Texel in Visrestaurant ’t Pakhuus

Wil je écht lekker vis eten? Dan ga je op Texel naar visrestaurant 't Pakhuus. Chef-kok Boy Schuiling en zijn medewerkers bereiden met liefde heerlijke visgerechten. Op de menukaart staan altijd ten minste vijftien soorten vis, schaal- en schelpdieren, waaronder Waddenkokkels en garnalen van de TX65. Centraal in het restaurant staat een homarium (groot aquarium) waarin kreeften, oesters en schelpdieren worden gehouden. Verser kan niet!

Ook de vleeseters komen bij 't Pakhuus aan hun trekken. Naast verrukkelijke gerechten met rundvlees staat er in het seizoen echt Texels lam op de kaart. Boy werkt sowieso graag met Texelse producten en door het ruime aanbod aan groenten kunnen ook voor vegetariërs fantastische gerechten worden bereid.

Bij 't Pakhuus kun je eveneens heerlijk lunchen: van een broodje garnalen of een salade tot uitgebreid lunch à la carte: alles is mogelijk. Een aanrader is de fruits de mer, met een selectie aan schaal- en schelpdieren. Of laat je door de keukenbrigade verrassen met een menu van vier, vijf of zes gangen.

Het restaurant is gevestigd in een schitterend gerestaureerd graanpakhuis op de altijd gezellige haven van Oudeschild. De garnalenvissers en rondvaartschepen liggen recht voor de deur.

't Pakhuus is van 1 april tot 1 oktober vanaf 9.30 uur geopend voor koffie, lunch of diner en buiten het seizoen vanaf 12.00 uur.

Visrestaurant 't Pakhuus, Haven 8, 1792 AE Oudeschild. Tel. 0222-313581.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten