Afbeelding
Foto: Michel Arends

Restaurant Tip Texel: Brasserie Rebecca in De Waal

Algemeen

Genieten van verse en als het even kan lokale producten, op een eerlijke en creatieve manier bereid, geïnspireerd door het Texelse landschap. Dat doe je bij Brasserie Rebecca in De Waal, beloond met een Bib Gourmand. Dit predicaat is vergelijkbaar met een Michelinster, maar hoort bij een andere prijsklasse. Zo betaal je voor een 3-gangenkeuzemenu slechts € 36,00. En deze maand (mei 2017 red.) de hele maand 10% korting.

Van het brood tot de bonbons, chef-kok Michel Arends en zijn medewerkers maken alles zelf. "Koken is passie", vertelt Michel. "Daarmee geef je iets van jezelf weg. In onze keuken draait het om kwaliteit: echt eten. Smaak is kennis, smaak is emotie en gevoel, smaak is herinnering."

Michels passie wordt herkend en gewaardeerd. Rebecca staat hoog aangeschreven in de culinaire wereld. De brasserie is niet alleen bekroond met een Bib Gourmand, maar ook met een Gault & Millau Award. Niet onbelangrijk: de sfeer is er huiselijk, de bediening niet te amicaal, maar zeker ook niet stijf.

Brasserie Rebecca vind je hier in De Waal. Voor meer informatie kun je ook kijken op de website.

Reserveren kunt u doen via Tel. 0222 312745

Van onze partners