<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Texel Actief

Zomerse crosslopen

Houd je van hardlopen, dan kun je op Texel je hart ophalen. Overal op het eiland zit je op een steenworpafstand van bos, duin en strand, waar de mogelijkheden ongekend zijn. De hele zomer door worden op het eiland bovendien allerlei wedstrijden gehouden. Deelnemers kunnen kiezen uit diverse afstanden. Ook kinderen kunnen meedoen.

Bij de crosslopen van ZDH in Den Hoorn lopen de atleten door duingebied De Bollekamer. Een pittige opgave, want zeker bij warm weer gaan de steile duintjes al snel in de kuiten zitten. De cross wordt op vrijdagavond gehouden. De eerste is op 8 juli, de laatste op 19 augustus. Inschrijven kan vanaf 18.45 uur in de voetbalkantine van ZDH. De start is om 19.30 uur.

De Krimstrandlopen worden vanaf 13 juli tot en met 24 augustus iedere woensdagavond op het strand bij paal 28 gehouden. De omstandigheden wisselen sterk en zijn niet alleen afhankelijk van het weer, maar ook van het getij. Bij eb wacht de deelnemers vaak een hard en vlak strand, bij hoog water moet door mul zand worden geploegd. Inschrijven kan vanaf 19.00 uur in het strandpaviljoen. De start is om 19.30 uur.

De Bos en Duin Zomercrossen zijn van 10 juli tot en met 21 augustus iedere zondagochtend in bosgebied De Dennen. Het is een gevarieerd parcours, met hier en daar een flinke heuvel erin. Inschrijven kan vanaf 10.00 uur in appartementenhotel Bos en Duin. De start is om 10.30 uur.

Voor meer informatie: www.svzdh.nl en www.avtexel.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten