<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Eten & Drinken

Brownies & downieS Texel: Good things happen over coffee!

Brownies & downieS is een bijzonder lunchcafé wat, vanuit idealisme, in 2010 is opgericht door Thijs Swinkels en Teun Horck. De combinatie van kwalitatief goede gerechten en de unieke bediening van medewerkers met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt, zorgde voor een nieuw en uniek horeca concept in Nederland. Brownies & downieS telt diverse vestigingen, verdeeld over Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Zuid-Holland. En sinds begin mei 2016 ook op Texel, in het gezellige centrum van Den Burg in de voormalige Texelhoeve!

Brownies & downieS heeft de missie om mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt een mogelijkheid te bieden op betaalde arbeid. Daarnaast streeft Brownies & downieS er naar om op basis van kwaliteit en uitstraling het beste lunchcafé van Nederland & België te zijn. Deze constructie is erg succesvol gebleken gezien de grote groei sinds 2012 naar meerdere vestigingen.

Brownies & downieS Texel is gevestigd in een sfeervolle en karakteristieke stolpboerderij met een groot en zonnig terras. Speciaal voor de kleintjes is er een ruime speelhoek aanwezig.

De menukaart biedt heerlijke gerechten zoals vers klaargemaakte broodjes, diverse salades en borrelhapjes zoals gambastaarten en 'Peek' bitterballen. Maar ook een High Wine, Texelse Bier Proeverij en High Tea staan op de menukaart. De stolpboerderij is eventueel af te huren voor feesten en partijen.

Parkeren kan het beste bij P-plaats Vogelenzang of bij Albert Heijn; vanaf beide parkeerplaatsen bent u te voet binnen twee minuten bij het restaurant.

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 17 uur. Kijk voor actuele openingstijden op Facebook.

Een bijzonder welkom!

Volg Brownies & downieS Texel op sociale media via: Facebook: BDtexelTwitter: @BDTexelInstagram: bdtexel


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten