Afbeelding

Restaurant Tip: Brasserie Rebecca in De Waal

Algemeen Eten & Drinken

Genieten van verse en lokale producten, op een eerlijke en creatieve manier bereid, geïnspireerd door het Texelse landschap. Dat doe je bij Brasserie Rebecca in De Waal, onlangs door de restaurantgids Lekker beloond met een vermelding in de top 500 van beste restaurants van Nederland.

Van het brood tot de bonbons, chef-kok Michel Arends en zijn medewerkers maken alles zelf. "Koken is passie", vertelt Michel. "Daarmee geef je iets van jezelf weg. In onze keuken draait het om kwaliteit: echt eten. Smaak is kennis, smaak is emotie en gevoel, smaak is herinnering."

Michels passie wordt herkend en gewaardeerd. Rebecca staat hoog aangeschreven in de culinaire wereld. De brasserie staat niet alleen in de Lekker, maar werd ook bekroond met een Gault & Millau Award. Niet onbelangrijk: de sfeer is er huiselijk en de bediening niet te amicaal, maar zeker ook niet stijf.

Brasserie Rebecca

Hogereind 39

1793 AE, De Waal

0222 312745

www.rebeccatexel.com

Van onze partners