<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
TexelTips

Sunny Side Up bij paal 12

Het strand bij paal 12 vormt vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus het decor van de tweede editie van Sunny Side Up, een kleinschalig en intiem festival, georganiseerd door Strandpaviljoen Twaalf  en Nightcare.

Na de uitverkochte eerste editie met veel lovende reacties van vorig jaar, heeft de organisatie besloten het festival uit te breiden. Sunny Side Up biedt vooral een podium voor opkomend muzikaal talent. Op het programma staan negentien namen uit binnen- en buitenland, die tropische live muziek spelen: van reggae tot disco en van brass tot cumbia.

Ook naast de muziek is er van alles te doen, met onder meer clinics surfen en suppen, yoga en een vliegershow. Speciaal voor het festival en hebben de organisatoren in samenwerking met de Texelse familiebrouwerij Diks het Sunny Side Up-biertje ontwikkeld. Het festival wordt zondag afgesloten door een 'hangover-chill-out', met 'anti-kater yoga' en een gezamenlijke 'beach-cleanup', inclusief schatzoeken.

Het festival gaat vrijdag om 13:00 uur van start en gaat door tot 23:00 uur. Op zaterdag begint het een uur eerder. Uitgebreide informatie over de artiesten en de kaartverkoop vind je op www.sunnysideupfestival.nl.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten