Restaurant Tip: Visrestaurant Van Het Wad in De Cocksdorp | TEXEL | het '0222' gevoel
Logo texel0222.nl
Eten & Drinken

Restaurant Tip: Visrestaurant Van Het Wad in De Cocksdorp

Lekker vis eten in De Cocksdorp doe je bij restaurant Van Het Wad. Een echt visrestaurant, met een ruime keuze aan vis en schelp- en schaaldieren, op steenworp afstand gevangen in de Waddenzee of – iets verderop – in de Noordzee.

Op de kaart staan ook heerlijke specialiteiten met (scharrel)vlees, afkomstig van Texelse jagers en boeren. En eet je liever vegetarisch, dan kom je bij Van Het Wad eveneens aan je trekken. Leuk om te vermelden is dat de chef een voorliefde heeft voor koken met eerlijke, biologische streek- en seizoensgebonden producten.

Van Het Wad is onderdeel van hotel Het Anker van Texel, maar ook als je hier niet logeert, ben je van harte welkom in het restaurant van Margreet Dreesens en Bas Vogel. Het is er kleinschalig en knus, zodat je al snel het idee krijgt in een huiskamer te zitten. Je hebt er bovendien een prachtig uitzicht over de Roggesloot, een van de mooiste natuurgebieden van het eiland. Om de intieme sfeer te bewaren, worden alleen groepen tot acht personen aangenomen.

Van Het Wad is op donderdag tot en met zondag open vanaf 18:30 uur. Reserveren wordt op prijs gesteld.

Visrestaurant Van Het Wad

Kikkertstraat 22-24 De Cocksdorp

Tel. 0222 316274

Website: KLIK HIER

Meer berichten