Logo texel0222.nl

De leukste kledingwinkels op Texel

  Aankondiging

Op Texel kun je geweldig winkelen. In Den Burg, het Winkelhart van Texel, maar zeker ook in de Dorpsstraat in De Koog. De keuze is enorm, de variatie groot. Wij hebben een selectie gemaakt van winkels die je deze zomer tijdens het shoppen zeker moet bezoeken. Dames- en herenkleding, kinderkleding, strand, lifestyle, outdoor, kleding voor een maatje meer. In de selectie die we hier presenteren hebben we het beste dat Texel te bieden heeft verzameld. De komende periode kun je zeven dagen per week shoppen op in Den Burg en in De Koog, dus pak je kans en ga naar huis met een nieuwe garderobe! Op Texel kun je geweldig winkelen. In Den Burg, het Winkelhart van Texel, maar zeker ook in de Dorpsstraat in De Koog. De keuze is enorm, de variatie groot. Wij hebben een selectie gemaakt van acht winkels die je deze zomer tijdens het shoppen zeker moet bezoeken. Dames- en herenkleding, kinderkleding, strand, lifestyle, outdoor, kleding voor een maatje meer. In de selectie die we hier presenteren hebben we het beste dat Texel te bieden heeft verzameld. De komende periode kun je zeven dagen per week shoppen op in Den Burg en in De Koog, dus pak je kans en ga naar huis met een nieuwe garderobe!
 

In hun eigen woorden:

Mantje Lifestyle Stores                         Hier te vinden in De Koog en Den Burg

"Kom eens langs in één van onze winkels. Mantje Texel is al jaren een begrip op het eiland, maar ook ver daarbuiten. In onze winkels in Den Burg en De Koog verkopen wij een groot assortiment aan mode, schoenen en outdoor artikelen." 

Stan & Stacy                         Hier te vinden in Den Burg

"Aan het gezelligste pleintje in Den Burg (de Stenenplaats) op de hoek van de belangrijkste winkelstraat ( de Weverstraat) vind je onze winkel al sinds 1998 en kun je terecht voor dameskleding, herenkleding en kinderkleding. In een ontspannen sfeer kun je bij ons lekker rondsnuffelen in de rekken. De kinderen vermaken zich op de glijbaan terwijl de tieners kunnen chillen op hun eigen afdeling. Kom shoppen en ontdek zelf Stan & Stacy Familystore Texel!"

Tomahawk                         Hier te vinden in Den Burg

"Een originele winkel in het centrum van Den Burg met een geheel eigen uitstraling! Veel van de kleding en schoenen zijn nét even iets anders. Stap eens binnen en ervaar het zelf."

Shoeby                         Hier te vinden in Den Burg

"Shoeby Texel heeft hippe en trendy kleding voor het hele gezin. De collectie bestaat uit vrijetijdskleding, hippe items en leuke accessoires. De kleding heeft een goede kwaliteit maar is wel betaalbaar."

Quicksilver Boardridersclub                         Hier te vinden in De Koog

"In de Dorpsstraat in De Koog vind je de Quiksilver Boardriders Club. Je kunt hier natuurlijk terecht voor het leuke merk Quiksilver. Ze hebben dames- en herenkleding. De man hoeft dus niet buiten te wachten terwijl de vrouw winkelt. Ook voor je kind(eren) kun je er slagen. Naast kleding wordt er ook badkleding verkocht. Maar ook voor de aankoop van wetsuites en zonnebrillen kun je er zeker slagen. In de zomerperiode is er de gelegenheid om surfboards te huren!"

Modehuis Moerbeek                         Hier te vinden in Den Burg

"Modehuis Moerbeek is een moderne dames- en herenmodezaak, die wordt gerund door Ingmar Moerbeek. Het bedrijf is ruim honderd jaar geleden opgericht en een begrip op Texel. Modehuis Moerbeek heeft een winkeloppervlakte van ruim 650 m² en is gelegen aan de Parkstraat in het centrum van Den Burg. De modezaak is goed bereikbaar, er is parkeergelegenheid voor de deur."

JOJO                         Hier te vinden in Den Burg

"Wij zijn Natalie, Henrieke,  Marijke, Henk, Ben en Lotte. Samen zijn wij JOJO, een gezellige winkel in Den Burg op Texel met van alles waar je blij van wordt: Mooie kleding van kwaliteitsmerken zoals PME-legend, Marc O Polo, Basefield en Sandwich. In de winkel verkopen we ook fijne spullen voor in huis. En een beetje ongewoon maar des te leuker: Geweldige speelgoed van oa. Djéco en Maileg. Als je lekker aan het winkelen bent in Den Burg kom dan eens kijken wat we voor je hebben uitgezocht, vinden we gezellig."

Weversend                        Hier te vinden in Den Burg

"Sinds 1997 vind je op Texel een winkel naar je hart: net buiten het centrum van Den Burg biedt Weversend de mode die je past. Met meer dan 20 verschillende merken heb je bij ons volop keus! In maat 40 t/m 60. Zoek je iets voor elke dag, iets voor een speciale gelegenheid of een "opleuker" bij je eigen garderobe, dan moet je echt eens komen kijken!"

Cecil & Street One                        Hier te vinden in Den Burg

"Aan het gezelligste pleintje in Den Burg (de Stenenplaats) vind je de Cecil en StreetOne onder één dak. Een originele winkel vol dameskleding. Iedere maand hebben we nieuwe collecties, wat onze winkel echt uniek maakt."

Wij weten het zeker. In deze winkels op Texel zul je altijd slagen!

Meer berichten