<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Foto: Liselotte Schoo
Eten & Drinken

Restaurant Tip Texel: BOSQ – The Spirited Restaurant

  Toerisme

Ervaar de smaken van "het Ibiza van het noorden". Restaurant BOSQ ligt op een unieke locatie, aan de rand van Nationaal Park Duinen van Texel, tussen de dorpen Den Burg, De Koog en Den Hoorn. Een stijlvolle ambiance combineert hier met een eigentijdse culinaire beleving, waarin de lokale keuken samenvloeit met mediterrane smaken en een vleugje temperament.

Laat je meeslepen door de veelzijdigheid van de gerechten, die de gezellige eetcultuur van het zonnige zuiden overbrengen naar Texel. Op de kaart vind je specialiteiten als steak tartaar met oesterschuim en Texels lam met aubergine. Of wat dacht je van zeebaarsfilet met saffraanrijst, chorizo en grote gamba's? Ook het Tasting Menu is een aanrader: deze culinaire reis van zeven gerechten is een feestje van kleuren, geuren en smaken. Dankzij de open keuken ontdek je alle keukengeheimen en ervaar je het dynamische samenspel in het passievolle team.

Bij BOSQ kunt je terecht voor een heerlijke lunch, een uitgebreid diner, een high-tea of een gezellige borrel. Bij mooi weer is het terras een aanrader. Het uitzicht is er fenomenaal, in de verte zie je het witte kerkje van Den Hoorn.

BOSQ – the spirited restaurant, Bakkenweg 16, 1797 RJ Den Hoorn.
 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten